O NAMA

Poliklinika SELECTA se razvila iz ginekološko akušerske ordinacije SELECTA koja je osnovana 1994 godine u Novom Sadu.

 

U početku su u njoj radila 2 ginekologa. Sredinom 2005.godine ginekološka ordinacija je preseljana u nove prostorije na današnju adresu (Novi Sad, Bulevar cara Lazara 79b).

 

Od marta 2012 godine ordinacija je prerasla u polikliniku u kojoj rade 4 ginekologa, 4 interniste, nutricionista i konsultanti.

 

Ukoliko se pogleda mapa grada gde se poliklinika nalazi, videćete da se u blizini nalazi dosta mesta za parkiranje, kao i da su blizu privatne bolnice, apoteke, laboratorije, banka, gradska autobuska stanica, dom zdravlja, hotel i samousluga.

 

Poliklinika radi svaki dan od 8,30 do 20 časova, a subotom od 9-13 časova. Sarađujemo sa privatnom bolnicom Parks (Subotička 41),  stomatološkom ordinacijom dr. Jelena Pušibrk Višnjički i laboratorijom JUGOLAB,  tako da postoji mogućnost operacija i u privatnoj bolnici.

 

Imamo ugovor sa Generali Osiguranje Srbija, Triglav osiguranjem, Uniqa i Wiener Städtische osiguranjem. Pacijenti koji dođu sa karticom ovih osiguravajućih kuća ne moraju da plaćaju većinu pregleda i analiza a preko ovih osiguranja mogu da se operišu i u privatnoj bolnici.

 

Takođe se bavimo i sudsko medicinskim veštačenjem iz oblasti ginekologije i akušerstva.